Put the blame on me...

Yes det kan ni skriva upp, har vart dååålig på att skriva nu det senaste, smisk borde jag ha haha..
Ja helgen var helt okey, jobbade lite grann och var ute (: haha ännu en karatefylla ala carte av Jönssonligan, men Sickan (jag den smarte ;) åkte hem runt 02, då svängde de reejäält i mitt huvudkontor medans vissssa andra kom hem runt 05 hahahahahah... *host* perc o madde*.. nog om de ;) Färgade Vivis hår i söndags med, det blev fint tycker jag. Pratade med Ida hon sa att det fanns en serie för håret för 700 som jag skall testa...

Och nu lovet, som ej är något lov... Jobb hela tiden.. jobba hela veckan ska vara ledig på fre, jobba lördag, ledig söndag :) me like..  Vilket betyder att jag kan hitta på något på lördag och inte lägga mig tidigt. Ska ha en strejk-jag-vill-inte-bli-vuxen.. Någon som är på? såhär ska det vara hela livet, äta, sova jobba dö.. vid 65 år ju första spiken i kistan förgudskull, det blir till att förtids pensionera sig serrU!
Idag har ja fikat sen kikat och shoppat i knalleland, blev lite chockad över mitt kontoutdrag, va hände lixom pengarna bara försvann.. mycket konstigt (A)...... okey jag har handlat upp dem om sanningen ska fram :O
 Bra att man kommer ihåg att klockan skulle tillbaka, här studsa jag upp kl 04:42 för jag trodde att den var 05:42 i måndags morse.. Min dumme faan orkade inte vrida alla klockor i rummet i söndags så väckarklockan ringde ju... men en timme för tidigt som sagt men jag snoZzzZade i en timma och det var underbaart...

Nu blir de till att smörja in facet och nana, uppe före tuppen kl 03.30 ;P

Ulle & Emil åker till Lanzarote på fredag, fan va gött dem kommer ha :) 
Ciao!
Sanna

Something.. haha.

Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?
Hann inte kolla mig i speglen :P

Hur mycket kontanter har du på dig?
Giltas turkisk lira?

Vilket ord rimmar på test?
Pest

Favoritplanet?
Mars?

Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
Perc

Vilken är din favoritringsignal på din mobil?
Bad barber

Sätter du etiketter på dig själv?
Varför skulle jag göra de :P

Vad är det för märke på skorna du har på dig?
Har strumpor på mig nu,

Ett ljust eller mörkt rum?
Mörkt, red like mine.

Vad gjorde du vid midnatt?
Tonade håret

Vad står det i ditt senast mottagna SMS?
Det du ;)

Vart ligger ditt närmaste seven eleven?
Göteborg? kanske..

Vilket uttryck andvänder du mest?
Javisstja, va fint !  Det ante mig..

Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
Min mami ♥ 

Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
Ivar :)

Hur många sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna?
Droger? nej tack

Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
tja kanske 5?

Vilken ålder har varit bäst hittills?
15 var ett bra år.. haha nää  18

Din värsta fiende?
Den som är, den vet ^^
Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
Höstlöv

Vad var det senaste du sa?
Mamma är kaffet klart?

En miljon dollar eller förmågan att flyga?
The money


Senaste låten du lyssnade på?
Daniel Lemma

" Ingen idé"...

Min tanke när jag vaknar försent tämker jag alltid, ingen idé att ens gå upp och stressa iväg, så kände jag även idag, men kunde inte med gott samvete känna att jag skulle ha missat 4 dagar på apu:n. Vill verkligen ha bra betyg därifrån...stud.. ahah :P nää men kan lika väl försöka sköta mig fasten de e svårt, och  ibland vill jag bara  skrika eller rycka tussar ur endel ungdomars hår, men annars är allt jäääätte bra ;D

Fick lön idag vilket är U N D E R B A R T ! Stress kollade nästan alla affärer just "bara för att"... det svider att ha pengar i fickan och svider ännu mer när den e tom haha.

Nu sitter jag här med en toning i håret för att min bästaste frisör var så snäll och baar gav mig en toning för att hon hade så ont om tider, så det var bara att tacka och ta imot, snäll är hon (A) men jag hade ju tänkt betala men men gratis e gott ;D Hoppas att det blir bra annars kommer jag duscha 19 ggr per dag..
 Var och käkade kina mat på peking idag med madde och perc, madde sitter och säger mer liiis mer lisss.. (mer ris)... hela tiden jesscia garvar och vältar glas och dricka flaskor med hicka samtidigt och jag skratt-skämdes.. ska nog inte gå dit mer. :P Sen tyckte jag att det var elakt att ha en golvbrunn bland karparna i entrén, och vem har nallat pengarna i önskebrunnen lixom?! det undrar ja..

Men tjingeling, färgen ska ut!
To all my wuuuuuuunderfull girls, älskar er baaouta mycket <3

Sanna

Spank you, dear!

God morgon/Middag..
Har ej vart på prakitiken idag, mår kasst.. lika bra att vila upp sig nu så man kan gå dit imorrn och även jobba as hell vissa dagar på lovet :) Fick min lönespec idag, den var rolig att skåda :D:D
Skriver lite mer  ikwäll.. Ska lata mig lite och kika på tv.
image1
jag i dåligt skick... ;)

Walkiie Talkiiie

HelloHey!
Jag hade rätt igår; inflammation ala carte i örat... sen såg mamma en vit prick i halsen som troligen är halsfluss, det fanns inga tider på vårdcentralen så sanna ordinerade själv pencilin som jag hade hemma.. måste ju funka lika bra. Tror inte att läkarna alla gånger vet vad dom sysslar med, delar ut pencilin som popcorn när det kanske inte behövs just 2 kurer.. Men tur var väll det slapp jag springa där imorrn och få :)

Sitter på msn pratat me Ebba som var hemma hos Frida med hennes söta bebis , förklarade även för ebba att det suger att vara på apun med öroninflamation.... Tycker väääldigt synd om mig själv just nu.

Sitter och verkligen gapskrattar på msn, madde perc och jag skriver som om vi satt i varsin walkie talkie -" Sickan anropar alla enhter, kom. haha känner mig alltid lika skadad när jag sitter och skrattar framför datorn..
Har pillat lite med min facebook idag fattar fan inte mycket av det, måste det vara så komplicerat :P

Nu ska jag kurera mig med the och kolla på tv, uppe med tuppen imorrn igen fast jag e sjuk -JAVISST VA FINT ..not..

Sleep tight..
Sanna


Inflammation, gravljus, apu.. You name it !

Kära blogg. ...gapflabb....

Vaknade väldigt utvilad idag men kände en enorm smärta i vänster öra och neråt mot käkbenet.. Tror jag antingen fått öroninflamation eller infektion i mina lille visdomstand. Har vart sjuk nu det sista nu kommer väll allt på samma gång gahh.. FINT när man har en APU man måste sköta annars får man ta igen den på något käckt tillfälle och missa massa jobb kaaachiiing  !! Imorrn kommer min lärare till apu;n oxå jätte fint när man inte gjort allt man ska ha gjort jag blir så trött..

Snart är det Halloweeeeeen spookie, har redan filat lite på vad man ska ha för utstyrsel *smider planer*...
Och alla helgona vilket jag tycker är så vackert med alla ljus!! får en sådan sinnesstämmning på kyrkogården, tycker synd om alla dem som inte har ljus på graven så ett tips ; Ta med er lite mer gravljus än vanligt och tänd på några gravar som är ensamma... God gärning värmer samvetet!!!!

Något som bäver mitt samvete är att jag är så kass på att höra av mig, men det är så att jag skulle kunna bo i min säng förtillfället är helt slut.. Ska ta tag i mig själv och börja höra av mig lite oftare till er som jag inte gör det till..
Kanske ta en trippeluttan till ala Svenljunga också, ute i den djupa urskogen där bor  Ebba-bus och Mysterious Crillestoffer  :) Måste även besöka min systerystrar.. skärpning sanna!!

Men nu ska jag slänga i en toning i mamis hår sen blir det desperate housewives..

Arrivederci
Sanna

Nya dojjs och pinsamhet till MAX.

Idag har det varit en bra dag,var helt okey i skolan. Saknar ofta klassen, tror inte att vi vart helklass någongång.
Imorgon ska jag till min APU plats, men det är ju bara 4 dagar sen är det lov yeah ! Men som sagt det blir ju till att jobba, så går det om man vill någonstans här i livet och det vill jag, ta mig till alanya.
Tror att jag har blivit kär i den staden, helt tokig... Har övervägt på att ev. flytta  ner över säsongstiden, men får väll se har endel saker som håller mig kvar här hemma...v...

Det finns så mycket man vill göra nu när man har chansen, ut och resa se världen plugga vidare sedan kanske, känner bara att man har huuuuuuuur mycket möjligheter som helst! And I'm going for it!  2008 kommer blir mitt år känner jag (:
Hursomhelst idag har jag inskaffat mig nya skor frääscha var dem ! Svarta söta stövlar i skinn med rund tå, me like ! Var som vanligt kärlek i första ögonkastet. ..(för er som inte vet älskar jag skor)
 Vart nere i stan en sväng med perc, madde och björnen ( maddes faster's hund) Sen tog jag bussen hem för att kunna kolla på Prison Break men jag blir så nervös av att kolla på det sitter o gnager på naglarna vilket igentligen är superäckligt när dom är rätt långa och fina... men men.. Mrs rabbit är i farten haha Ringde käre Kitkat och pratde under pausen behövde prata av mig nervositeten ;)


PINSAMT är det när "någon" bus-ringer från sin arbetsplats och det  inte är privatnummer utan att jag kan ringa tillbaka till det lunchrummet ( som det var ringt i från ) och kolla upp vem som jobbade den dagen det hade ringt. Hallå!!! ska man busringa slår man dolt nummer, åhh skäms skäms skäms... Håller riktigt för ögonen, (Ebba du vet hur det är att skämmas på det sättet vi gör och det jag gjorde det verkligen då).. Blir så irriterade sen hörde jag en annan sak om den "någon" idag med, NÖRDARNAS JULAFTON, snälla väx upp I stopped care for loong time ago, men vissa mognar fortare än andra såäre!.. Im going to party like I did before, if not only  h a r d e r !

Nää slöseri på energi + tid.. 

ps, jag & madde stötte på min idol billy o anders på stan i fredags hahaha bara så ni vet ;D

So loong bitches ;)
Hadegöttsägervi;hapå're!
Sanna

John Blund masa dig hit!

Känner mig dåsig och trött men kan ändå inte sova.. har inte sovit min middagslur -haha låter som en tant på 85 bast. MEN notera det är göörgött att sova efter man ätit sig proppmätt vilket är min specialité.

Pratade med Lovely-Äbba nyss, försökte förstå varför hennes blogg var så fin men inte min?? Visar sig att Marina är boven i dramat ;) Var nere på statiol en sväng med perc och madde vi borde få klippkort där.. haha.
Imorgon är det skola som gäller wiiihoo!
Känns underbart att vara i skolan på måndagar när man är på praktik de andra resterande 4 dagarna i veckan. Snart ska vi testa student mössor HALLELULJA! tänkte på det härromdagen -Hur faan klarade jag alla kurserna som gått?.. Får försöka åka på samma våg in i det sista också.....

 John Blund tror jag är kommen, kanske kan sova lite nu ändå ;>

Go with the flow!
Sanna

Party, saltgurka och handbojjor..

Heey !
Som ni alla ser testar jag att ha en blogg... Jag är urusel på att komma ihåg att skriva, kan inte ens komma ihåg att fylla i en kalender. Minnet är gott men dock så kort....

I helgen har det vart både party och relaxing, var i stan i fredags och strosade, och fikade med Jönssonligan. Perc åkte hem runt 23 så jag o Madde var kvar ett tag till.  I Lördags var det parteeey som gällde men Perc den arbetsmyran har lärt sig av sina misstag att man inte skall dricka när man börjar jobba kl 9 så hon följde dock inte med ut.
Dynamitharry (Madde) och jag hade rikigt roligt, shakade the bacon's hela kvällen, + att vi satt fast i handbojjor haha.. efter det blev det nattamat på sviiiindyra M'c Donalds som börjat med natt meny gaaaaaaaaaaaaah palla betala 71 spänn för en Big mac och co... nix jag höll mig till min lilla menyn. Efter det skulle Madde tydligen på efterfest men det orkade jag inte med, så jag åkte hem och drack treo och åt massa saltgurka och gröna oliver. Det var gottigt.
Idag har jag färgat Gullans hår och donat med henne lite v..
Nu ska jag käka kyckling, currysås och ris....


Ciao

RSS 2.0