7-22

Satt idag och tänkter återigen över detta året som gått, gått fort som faan..
Har en miljontals tankar och saker jag vill göra och saker som jag måste göra... En sak är säker, jag har haft såå roligt, vissa stunder mindre roligt.... Endel människor saknar jag så mycket att det kniper i hjärtat på mig... Visst jag har inte hört av mig, kunnat träffats så himlans jätte mycket jag vet. Insåg idag att jag är sämst allan ballan på att planera, eller våga planera... Nu det senaste har jag dock inte kunnat pga jobb, men hallå ska ett jobb förstöra det sociala? Nej verkligen inte.. fy säger jag bara 2008 blir mitt år, vårt år.
Får en kalender på lördag då ska det planeras, och hållas! Skärpning Sanna Börjesson

Något annat jag säger fy åt är att gå till statiol mitt i natta för att studiebidraget har kommit YEAH!!!!!  Jag säger det det.... Något annat som är FY är att vissa som är 20 + inte ens kan våga stå för vad dem  tycker utan gömmer sin feghet bakom andra för att man är svag själv.. Orkeltorkel.
Nää ni som läser detta är inget roligt inlägg, Har vart en fundersam dag..... Skriver mera imorgon när jag e på topp igen..

Övrig information är dock att City är öppet 7-22 ALLA dagar  utom Julafton 7-14.

Sov gott ni som kan...
Sanna

Visa pattarna!

Ja det är nog det ända sättet för älskade perc att göra om hon ska komma in på krogen någe mer.
Tur att Madde har sådana bobbar att det räcker och blir över till oss alla tre ,,gaapflabb..
Nä men skärpning kan inte bli såhär  nu ihelgen igen capish?!

Mitt utvecklingsamtal gick rätt bra, frånvaro var big mama, men det löser la Sickan!
Idag var vi i skolan och hade bla en liten mini konsert för sär-skolan, gick sådär får ta o öva in sångerna lite mera tills Lucia, avslutningen m.m... Damn u Ebbis, ;) du skulle ju stått där med OSS och lirat gura och sjungt med!
Senare under dagen var jag med ulle, emil och caroline i stan o kikade i snö-yran, träffade vivs och mariinah med :) mys. Köpte en toning hos frissan så lite frääsig e jag i håret. Sen så la Dynamit Harry (Madde) i färgen det är bra vänner som kan sådana braiga saker :) Sen kom perc o färga håret hon med, hon kommer inte ha ett hårstrå kvar på hjässan när hon e färdig asså, inte vivsan heller när hon blir blondie (; Efter det ligger jag o madde o smötjötar i hennes säng, ett tu tre stensover madde aha tänkte ja va fint, aa tjena sen slockna la jag med, så där låg vi som griskultingar och sov, perc ringde, papi ringde, och Ida, men ikke här sover vi gottigt!!! Vaknade runt 21.00 i chocktillstånd nu igen..

Nu har det vart en runda på statiol, dom måste tro att vi e heelt vrickade dom som jobbar där haha..

Nu blire te att krypa till kojs och kika på 2 ½ men :)
 Sov sött...

Sanna

God, please help us!

Eh ja så känner jag efter denna helg.. Varför lär man sig aldriiiiigg? Ja menar vi festar i 4,5 timmar sen tar det typ hela söndagen för att försöka minnas o komma ihåg vad vi gjort. Let's face it, Karatefylla ala carte nu igen... gaaah..
Jag ska bli nykterist på obestämd tid.. nu e det kokta fläsket stekt! Och det kommer det vara imorrn bitti om jag missar mitt 2:a utvecklings samtal också för den delen.
Sen blev det inte bättre att det började kaos snöa när det var utgångsdax heller.. Jag blir så matt. denna helgen var inte min helg, som vanligt, jag får vänja mig. haah... Först tänkte ja asså det är något grovt fel på mig men mina andra kompanjoner blir lika snööörfulla dem med. En utav dem fick gå och äta något för att nyktra till sen komma in på krogen, an annan var galen och rev runt alla kuddar och kastade ner dem på dansgolvet. Och lilla jag trodde att jag gick till krogen men när ja tar av mig luvan o kollar upp är jag åt heeeeelt feeeeeeeel håll.

Nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas att huvudvärken och denna ångest är väck när jag vaknar.

You drive me crazy, and I looove it ! (:

Sanna

Försmäkta mig..

Nu igen har jag vart useeeeel på med stort u på att skriva..
har inte tänkt så mycket på det, sen har det varit mycket jobb, plugg och annat....
Denna veckan har rullar på okey, försov mig som fan i måndags och missade hela dagen, försov mig till mitt utvecklings-samtal på tisdagen min lärare  Anita var lagooom glad på mig... men idag onsdagen till ära vaknade jag i tid. För er som inte vet har jag 1 lektion om dagen ca, två på måndagar och ledig torsdagar... vilket innerbär att jag är en usel student 2008 ;) som inte ens kommer upp på de få fjuttiga lektioner vi har.

I helgen som gick var det jobb,jobb och utgång hann man med,  me madde and perc, madde hamnade huxflux på harry's och perc o jag undarde hej vilt vad som pågick... jaa lördagen var katastrooof, nog om det..  aa o fredagen kaabaam.. hahahaha.. den som veta skall veta gör, som jag brukar säga..
messade även med ebbalicious och pratde med henne härromveckan kändes skönt att få dela lite tankar och så... Fick också veta att det luktar hum-bum i Svenljunga av denna stygga Elmo fabriken, Ebba hang out! Spraya glade!!!!
Föressten så skall du infinna dig den 13 / 12 i gympan tror jag, och den 21 i Aulan... capish? ;)
Under dagen som gått har jag har telefonkontakt me Ida och Vivi, vivi skickade lakritsbåtar via blåtand och ida och jag pratde om hårfärg. so then u know :)

Man får ta det man får.. right? ..

Hoppas att det känns lite updated nu, skärpning!!!!!!!!!

Girls, I have said it a million times, and I will say it aigen, I love you all very much..  

Have it may way!
Sanna
                                    
                                                                                 

Sicken idiot

Somnar in runt 01,30 lurade ut Perc på en av våra vanliga nattrundor. Igår begav vi oss till Vivi och Marina som satt och köade till Maiden. Gick hem och la mig och klev upp 13,50 gaaah ingen skola här inte... va fint...not... har varit på praktik i 5 veckor och första dagen vi har skola så dyker jag ikke upp. Bli matt på mig själv ibland va...

Har varit ute och gått med Madde och Perc, va hurtiga vi är (: Sen började det snöa, inte sådär hysteriskt som det gjorde i fredags utan sådär fint. mysigt... Jag gillar väll igentligen inte vintern sådär bauuota mycket men jag får ännu en lugn sinnestämning, massa stearinljus och varmt att dricka.  Och såklart massa roliga snöbollskrig och mulningar - me  l i k e !


Soon baby soon!!

 Carpe diem..

Sanna


xs-roligt..

hey håååå (e)..  sicken helg det vart.. har vänt på dygnet nu igen.. sitter här åter kl mitt-i-natten och nöter denna stygga datorn.. vart i boråshallen idag men som sagt det var xs-roligt (med det menar jag att det sög)....
Satt och kollade på perc's bilder, de blir BOX med stort B... haha.. nää bara otroligt fuuula bilder på mig, wait beeatch I have to, promise.  ;)
Åhh vet inte ut eller in, som sagt wan't to lay like this forever.. knasigt det kan bli ibland -ehh ja.. Vissa har en förmåga att fucka min hjärna totalt, behåll lugnet.
 Ingen ute-helg vilket känns skönt.. hade lite abstinens idag när jag hörde mycket bra musik men men.. you go girl!
Haft jättekonstiga drömmar nu, vet inte vad det kan bero på vissa är mycket bättre än andra, har tänkt på att när jag drömmer som värst är då jag sover länge och när jag drömmer gött vaknar jag vid minsta lilla..
Pratde me madde o perc nyss  dem e i boråshallen o kollar på fotbollen.. booorrriiing.. haha.. träffade Ulla-babycakelove idag med, brun o söt som alltid! tack för de fiina sakerna :) Hade telefonkontakt med Caroote idag vi pratde bla om NACKSPÄRR, grodor och andra djur med peels.
Känner nu att ögera går i kors, antigen får jag peta ut dem eller sova.. Så jag nog sova nu.
Just de EBBA ringde dig idag ju, runt 18,00 no svar.. lever du älsk?..

I love u girls, you are gorgeous and fabulous...
Sov sött..
Sanna

Rubrik-Lös

Idag sista dagen på praktiken vilket är = GÖÖÖÖÖTTTTTTTTTTT!

Vart I Boråshallen och kikat lite, roligt att göra något annat... Man skall ikka förbruka varenda helg  till en krogrundor...fy skääms...
Madde o perc sitter o kikar nu mitt i natta..... Hahleluja ebbis du har skrivit, trodde du hade gått under jorden ett tag...
Ska nana nu.. systeryst   från fjärran Göteborg komma och äter frulle dagen till ära :)
Trött är jag, har gaah hoosst... nacksprärr... ja vivi u know what i meean ;)

Sov gött dåå!
Doriis med de flagande hudfjället ty på hufudet svålen

Dagens..

Roligaste: Att jag fick gå hem tidigare :)
Sjukaste: Att bussarna går från Allégatan..  till den 16 november :S
Dummaste: Alla otacksamma högstadie elever..
Finaste: My nails.
Sötaste: Ivar min goding
Missförstånd: Hällde i 7 dl mjölk istället för typ 2dl i muffinsmeten...
Ord: Fuckhellno.
Person: Amoore  -` ♥ ´-
Trötthet: Stensomnade från halv sex till sju (A)
Glädjeämne: alla resor, framtiden osv..
Komplimang/Fina ord: Va söt du är.. hjärtat mitt..
Bitch-killer-sak: Beeaatch slap!
Vill ha/ Vill: En stilnoct.. haha.. då skulle jag sten-sova gött i dina armar ..
Köp: Smink, tröja(or), smycken, kanske ett par till skor... me like
Låt: Tycker ändå att Fergies låt still going strong. -Big Girls don't cry, för engångskull stavar hon inte alla bokstäver eller sjunger om hur hon tränar på gym. 

Hittade denna roliga hos Ebblon ctrl-c ;) spank u honey

Ihålig

Merhaba! Aber? kände lite för att skriva lite fraser på turkilurkiska haha..
Har känt pest och pää för att skriva blogg, kännt mig helt tom, inte haft något roligt eller vettigt att skriva bara en miljoooon tankar som EJ ska skrivas här ;)
Har haft en bra vecka, eftersom det är den sista veckan på apun; wiooohoo.. dansar segerdans... hade en jättebra helg, alla var utklädda till något mer eller mindre lustigt ;) tack till alla som var med och delade helgen <3. är något förvirrad just nu, fick höra saker i lördags som fick mig att tänka till... baah gillar inte att traggla saker hela tiden, bättre att tänka på det sen bara förtränga de, men det går lixom inte....
well det löser sig...
Igår testade vi student mössor, åhh snart är de klippt ingen mer skola, och inga mera wuunderfula classmates.... va fan ska man göra då.. Bye jag flyr landet ;) Kändes så konstigt att diskutera med klassen vad vi ska ha på våra studentmössor. Var som ; STOP! HOLD IT! vart tog tre år vägen? Förutom i massa roliga spex, intriger, skratt och prov?..  Har inte pratat med Ebba sen 1800 hundra frost ..stygga vi är. Ida älskling ringde idag från Lanzarote bruun är hon, morr ;) Och vivi har du slutat röka eller? Isånnafall är jag über stolt över dig !!!! Btw har du nackspärr? haha.. Jönssonligan alla enheter anropas! er ska jag ringa snart klart slut.

fest; Kaffet på Kaffeakademin i stan, favoriten är Roma.
pest; Gå upp tidigt..

Nu ska jag slå några samtal sen ut på en prommis.
Güle Güle..
Sanna

Baahh

Trött sliten finner No words..... 3 dagar kvar av praktiken skulle göra ett glädjeskutt om jag orkade ;P...
Skriver sen..
Ciaoo

RSS 2.0