För tidigt..

God morgon God morgon.. Har av någon skum andledning börjat vakna runt 09 på mina lediga dagar, annars brukar jag vara den som som går upp vid tolv, ett...Har sovit som en gud i natt, vakande kl fem i soffan och gick och la mig i  sängen..
Ida ska jag jobba, känns kul men rätt surt.. 6 timmar.. jaja de går fort. Nu ska jag käka frukost och dricka en stooooor kopp kaffe!!!

Prognos över Borås...

REGN

Undra hur mycket det har regnat sen Juli månad, tycker det har antingen öst ner, vart mulet eller skvätt från och till.. Nu på kvällen tycker jag det kan vara mysigt att somna till smatter på fönsterbrädan, men mindre mysigt att ge sig ut på morgonen/dagen med regn i hela ansiktet...
Idag har jag vart mestadels i stan under hela dagen, handlat mat, kikat os.v.. Man ska ju kunna sova länge när man är ledig, men jag ska banne mig upp klockan 8.00 i morgon med för att ge mig av till läkaren. Om jag inte minns fel tog jag nån sån idiot tid till tandläkaren nästa vecka med...

Nu ska jag krypa ner i soffan ( skall ta mig till sängen sen) och kika på CSI.

Natti natti

Sanna


Revival

Ja men visst! Jag var ungeför helt död igår, kunde knappt gå upp ur sängen.... bah ska inte dricka på ett tag nu alltså, efter igår kändes det att man levde. Alkolås på telefonen, verkligen... !!.. eller så har ja snart ingen telefon, kastar den åt h*lvete.
Jaja jag bjur så mycket på mig själv, så jag får la bju på det med.
Idag blir det fikning samt kika på saker till turkey. 12 dagar kvar, mwah..

Men nu kommer strax min papi och hämtar mig!

Sanna

Ölning

Tjolahopp!
Var på 10; års kalas innan, mysigt och god mat. Nu är det spontan utgång med Vivianné Perci, Sandra , Anders och Räkan.
Funniebunny!

Kanske ses eller så gör vi det inte.
 
Sanna
ps! Sandra hälsar ;>

Go morr'n!

Solen skiner  och jag är uppe tidigt. Somnade så gott igår, vakande upp med kramp i ryggen (på soffan..) Gick in och la mig i sängen, bästa jag har gjort haha.. Men nu vakande jag såhär tidigt.. Mina grannar har 2 barn som gärna gapar och skriker mitt på morgonen.. ibland vill jag bara gå över och trycka ner bollen i halsen på dem.. morr.. I övrigt mår jag bra ;)

Tänkte ta en dusch, sen ner till stan med Mami

Sanna
ps! jag sörjer fortfarande min skor..Sorg

Idag insåg jag att jag kastat 8 par skor... har letat som en stolle halva dagen hela min lägenhet, källare + mamis & papis lägenhet + källare...... åhh så arg så jag kokar.................
jag som brukar vara sååååå noga med mina skor.........

Dunder & Brak

Sicket väder vi haft idag, himlen bara öppnade sig och det åskade, blixtrade som aldrig förr. Jag är livrädd för åska, men lyckades ändå hålla ett leende på läpparna. Mår kanoners idag, verkligen en bra dag. Nu blir det storstäd här, samt röja i källaren !

Hot as a fever

Ja bättre mår jag då inte. Somnade här hemma i 2 timmar när Vivsan var på besök.. stackarn måtte vart uttråkad!.
 2 dagar kvar att jobba, sen blir det lattjo lajban igen! Ställde mig nyss och lagade mat, hade ingen som helst ork under dagen och efter jobbet sov jag ju. Skulle bastat me Sandra & Anders men med min feber var det uteslutet då hade jag kolat där inne.. Blev lite film istället någon som jag redan sett, men det gjorde inget!

Nu har  en 5:e person som tagit åt sig det jag skrev i min blogg igår, verkar som att alla känner sig träffade, men nej. Den person jag skrev om är inte någon utav er.. Den som det verkligen handlar om läser inte ens min blogg eller kanske inte ens vet att det finns.. Så guys gulligt att ni bryr er, men jag lovar att skulle jag vara så mäkta irriterad på nån utav er hade ni märkt det. mwah!

Imorrn får det bli en storstädning här hemma, sen fixa min dator lite... den är helt F#!*$..  Kan inte bara någon kunnig människa hjälpa mig innan den åker i backen alltså.. fattar inte vad det är för fel hela tiden, den är ju trots allt min lilla bebis.. Bad baby!

Men nu blir det tandborstining och raos in i säng ( soffan, jag vet jag måste börja sova i sängen......)


Hissad ; Ledigheten
Dissad ; hmm,, tar väll mig själv där, bjur på de!  ;>


Sanna

entertain me

men javisst här sitter jag återigen allt för sent  och skriver i min blogg.. har kommit på att jag är inte en dirket bloggare, jag är mer verbal, (grymmare live med andra ord) jag och klockan är riktiga ovänner, jag vill att den ska vara ungefär 22:00 så ja kunde sova länge, men IKKE klockan har passerat midnatt och här sitter jag....
Ibland blir jag så trött på mig själv att jag bara vill kräkas, jag är total förvirrad glömmer allt.. Mamma säger att man ska käka valnötter mot minnet men jag behöver något starkare.. Hej jag är 20 år och är ett vandrade apotek HEJDÅ
Blir rätt trött på min läkare med som bara fel medicinerar samt skickar remisser till alla sjukhusets avdelningar. Jag borde bli husläkare med mina egna kurer, prima! Jag har ju alltid rätt även när jag har fel.

Snart är jag tillbaka i la-la land.. Ska bli så skönt att bara slappna av och njuta. Sen kommer väll min hjärna gå på högvarv p.g.a att jag tänker för mycket på allt ja ska göra, ta tag i, rensa bort.. This is my time and my moment.
Jag älskar bara att komma ner till den underbara staden, jag blir extas! Ingenting blir som det skulle vart och ingen orkar bry sig varför heller =) Galna minnen med dem allra bästa.. Men veckorna går fort där nere, och när ja kommer hem kommer jag som vanligt sätta mig och kolla sista minuten ner. Många saker här hemma kväver mig samtidigt som det håller mig kvar.... B-känsla..

Muäh, skulle så gärna vilja spotta ur mig ett och annat här, har kommer en förrätt.
Jag bara undrar hur vissa människor kan tro att jag skulle vara så lättlurad ? Köpa och tro vad som helst, snällhet? smicker ?.. Jag har oftast tagit det långa vägen här i livet och lärt mig en del under tiden, skaffat mig rejält med skinn på näsan och håller gärna inte tyst.. Men komma och spela allan efter alla dessa år ? vad förväntade du dig ?.. åh... vill bara bort, bort bort.. Jag är inte så dum såm jag ser ut! (det lät ju jäättebra).. Billig skit hittar man längst fram vid disken och kvalitén bakom den så är det. Eller gå och ragga på allegatan.. Jag som trodde.. eller hoppades.. eller hoppades kunna tro.. aja skitsamma.

Men nu är det slagsmål Jag-mot-Tiden. Sucks to be me.. (eller You wish you could be me.. ;)

Sanna

RSS 2.0