Whatever u like.

Hat, kärlek, ledsen glad, ångest, lycka, mätt, hungrig, ensamhet, ensam med tvåsamhet, arg, glad, fundersam, tillfredställd, konstig, mig själv. Blandade känslor.
önskar att det fanns en tablett som alvedon som  man kunde ta och vips är allt borta. Eller att man kunde ta bort endel av hjärnan så man inte minns all smärta sorg och tårar.

ja avla ett löfte till mig själv, som skall vara uppfyllda inom ett år. Endel saker kommer tära på min inombords och en hel del tårar kommer falla, men hellre det än att jag faller!

________________________________________________________________________________________________
Iövrigt har jag inte skrivit så mycket i bloggen kännt mig tom. Just nu sitter jag här duschad och slö. Upp tidigt imorrn och jobba. F.r.o.m fredag är Sanna arbetslös wihhooo börjar jobba den 22 juni, kul med en veckas lön i juli.. Tält next!  det är snart ett år sen jag tog studenetn och gick på bal, känns som att det var nyss. Nu är det Vivis tur :) Hon var drop-dead-gorgeus på balen !
Sytt klänningen o allt själv.. avundsjuk på hennes fina pumps, jag kan inte gå med så höga skor, men vissa har det bara i sig,  en annan ser ut som man fått något i röven hahahaha..

Lite arg över att jag ringt upp över 3000 minuter på min telefon, visste ju inte jag så jag fortstatte väll att ringa muäh!
Var hos frissan härromdagen o har lite lugg, väntar på att den ska växa ut trivs inte alls... Var och handlade me Papi idag och han lagade go mat till mig sen :) borde bju han på mat, men dock är jag inte så kunnig gällande matlagning.

Kika tv nu, badring!

Bra låt; Whatever you like med T.I

Bäst: Lön imorrn
Pest; Pengarna kommer va sslut imorrn

Sanna

Buaäh!

Vart super kass på att blogga och ligger lågt en stund, får sväva lite och vara lycklig om så lite som ett ögonblick.

Hörs när jag är mer taggad att skriva

I'm in love with a fairytale,

Norge ni var bästaste, och hade sötaste sångaren... Det är ju till mig han sjunger? Såg ni mig inte live? Jag var ju först ut med segerkyssen haha.. nee det är nog ingen som kommer sjunga sådär, men drömma går ju ;) Jag diggar den iallafall.

bah ligger här nu och kikar på tv, kommer inge bra.
Jobbat idag, sen vart i stan och fikat, skulle ut och gå sen men mina hem nycklar va ju borta, jag letade som en toka i varje vrå, och sen när katten som kommer in här då och då skulle få en skinkbit  hittar jag nycklarna i kyylen! Jag är rätt förvirrad känner jag.

Kanske är vårkänslor i kroppen, känns nästan så eller så är det en klump oro haha ILLA att man inte kan skilja på de då har man blivit sårad rätt gött i sitt liv!
Jag fick en rätt rolig kommentar av en äldre människa idag,- "Men Sanna du får ju skynda dig att skaffa en karl! Vissa fruntimmer är så åpna att dem tar mer än en"   jag trodde jag skulle dö av skratt. Många av dem äldre människorna roar sig med att para ihop mig med alla dess märkliga människor. Men jag är kräsen, eller något. Har jag väl snöat in mig på att vara enviser så.

Annars i veckan har jag inte gjort så mycket jobbat,  i helgen kollade jag film, spelade kort och drack (för mycket) öl , men de var trevligt måste jag säga.
Jag börjar sakta men säkert hitta tillbaka till mig själv. Det blir inte som man tänkt sig, det som är meningen händer.
Kan aldrig tvinga eller ändra på någon/något.  Ont gör de, hugger som en dolk i hjärtat som vrir om. Men jag ska försöka hitta lyckan i mig själv och inte med just någon, är inte jag lycklig kan jag inte bli lycklig men någon annan heller. Men de klart att det finns någon som får mig att känna sig som guds gåva från ovan.....ibland..

Every day we start a fighting
Every night we fell in love
No one else could make me sadder
But no one else could lift me high above

I don't know, what I was doing
When suddenly, we fell apart
Now a days, I cannot find her
But when I do, we'll get a brand new start


Alkolås på telefonen !

tjodelittan i ... haha de var grovt. Och ja jag skrattar åt mina egna skämt. annars äre inte kul ? ;O
Nu sitter jag och pimplar vin. Alla andra dricker bira och sprit. Alla minns väll vad som hände när jag drack sprit? Någon? -Bra inte jag heller!!! tänkte att jag slänger i ett inlägg innan de blir onyktert.ör
För övrigt röstar jag på alkolås på min mobil... Ikväll blire ljudlös längst ner i väskan  tills min röst har blivit hörd
De blir shake the bacons ikväll, jag är taggad!

Keep on shining,

Sannnalicious

workin' women

Tjohoo
Längessen jag skrev nu har bara inte haft lust...
Just nu för tillfället bor jag hemma hos mami och papi och passar Ivar, vi var precis ute för andra gången idag så blev vi utelåsta. Vi har ju blivit det förr jag o han men då var det mitt i natta och jag hsde ingen mobil med med. Men de hade jag minsann nu!  Min kära syster kom och öppnade dörren så de blev väl till slut. Alltid är jag så stressad så jag bara smäller igen dörrn efter mig!

Annars har jag jobat som en toka hela helgen samt igår på min lediga dag. Men till helgen är jag långledeig lör,sön,mån :D de blir mycket skönt :)
Sitter här och dricker nescafe uuuh.. mamma o pappa har ju en perkalator och jag förstår mig inte rikigt på mig den asså.. den bara brötar och lever..
Ne nu ska jag klä på mig och kila ner till mig en stund, börjar jobba halv tre.

Tjing!

RSS 2.0